Rörmokare

Vi gör alla typer av jobb inom VVS

Vi åtar oss alla sorts VVS-uppdrag. Ett mindre läckage eller en större badrumsrenovering spelar ingen roll – vi kan alltid hjälpa dig. Alla kunder står i centrum för oss – privatpersoner och fastighetsägare får båda samma service.

VVS betyder värme, vatten, sanitet och de främsta tänker i första hand på det sistnämnda i samband med begreppet. Men vi gör mycket mer än dragning och reparation av rör och badrumsrenoveringar.

Installationer av värmesystem

Vi installerar även värmesystem, till exempel radiatorer och olika former av värmepumpar. En luft- eller bergvärmepump kan vara ett bra val om man vill sänka uppvärmningskostnaderna i en fastighet. Har man uppvärmning med olja eller direktverkande el så kan en värmepump betala av sig på bara några år.

Ventilation är också något som är en del av vår verksamhet som VVS-firma. En bra ventilation är grundläggande om man vill undvika fuktskador och problem med inomhusmiljön. Är du osäker på att din ventilation håller måttet? Vi kan göra en besiktning, något som inte minst är viktigt i större fastigheter med omfattande ventilationssystem.

Rörmokare Kungsholmen

Vi kan rycka ut på kort varsel

Vänd dig till oss om du behöver hjälp med ordinarie rörmokeriarbeten som byte och service av rörledningar , handfat, blandare, wc-stolar och varmvattenberedare. Vi tar även hand om avloppsarbeten som rensning, högtrycksspolning och stambyten.

Vill du renovera ditt badrum eller bygga ett helt nytt? Vi kan hjälpa dig genom att vara med redan från planeringsstadiet. Vi har lång erfarenhet av allt inom rörmokeri och vet vad som fungerar. Vi kan ge dig tips och råd inför detta stora projekt.

Om det uppstår något problem med något VVS-relaterat så kan vi på kort varsel rycka ut och hjälpa dig.

Trygga och säkra VVS-tjänster

Väljer du oss om din rörmokare så kan du vara trygg och säker. Alla våra arbeten utförs efter branschstandard av certifierade medarbetare. Vi har bra garantier och har de ansvarsförsäkringar som behövs. Du kan dessutom utnyttja ROT-avdraget när vi utför ett hushållsnära rörmokarjobb.

Vårt mål: väl utförda VVS-arbeten med kunden i fokus!